Afscheid maar toch geen afscheid: Nzinga's nieuwe avontuur

Afscheid maar toch geen afscheid: Nzinga's nieuwe avontuur

Vorige week was een bitterzoete gebeurtenis voor ons team bij Murprotec Tessenderlo. Na vele waardevolle jaren namen we afscheid van één van onze gewaardeerde teamleden, Nzinga. Als administratieve PRO heeft Nzinga een onuitwisbare indruk achtergelaten op iedereen met wie ze samenwerkte. Haar kennis, toewijding en het vermogen om complexe taken met gemak en precisie te managen, maakten haar tot een onmisbare kracht binnen ons team.

Het afscheid was echter niet een definitief vaarwel. De reden voor haar vertrek is een verhuizing terug naar Nederland, haar thuisland. Het mooie aan werken voor een internationaal bedrijf als Murprotec, dat actief is in negen verschillende landen, is dat we vaak "tot ziens" kunnen zeggen in plaats van "vaarwel". Nzinga zal haar carrière bij Murprotec voortzetten, maar nu vanuit Nederland, waar ze haar werk als administratieve PRO zal voortzetten in het nieuwe kantoor dat binnenkort de deuren opent.

We zijn verheugd dat Nzinga bij Murprotec blijft en voelen ons bevoorrecht dat ze haar reis met ons voortzet. Ze neemt niet alleen haar uitmuntende administratieve vaardigheden mee naar een nieuw land maar ook haar hartverwarmende collegialiteit en professionele integriteit.

Het team van Murprotec Tessenderlo wil Nzinga veel succes wensen met haar nieuwe rol in onze Nederlandse vestiging. We kijken uit naar de geweldige dingen die ze zal blijven bereiken en we zijn trots dat ze een deel van de Murprotec-familie blijft, waar ze ook is.

Bij Murprotec geloven we in het koesteren van talent en het ondersteunen van onze medewerkers, ongeacht waar hun professionele reis hen leidt. Nzinga’s verhaal is een prachtig voorbeeld van de flexibiliteit en internationale kansen die ons bedrijf biedt. We vieren niet alleen de successen op kantoor, maar ook de persoonlijke groei en nieuwe kansen voor onze teamleden.

Veel succes, Nzinga!

Meest Recente Posts

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

In de kijker

Vraag advies aan Murprotec

Heb je een vochtprobleem of wens je een preventieve controle?

Vraag nu je gratis expertise aan. Maak je keuze uit:

Een diagnose van je vochtprobleem

Een preventieve huisanalyse

Murprotec heeft meer dan 65 jaar ervaring in vochtbestrijding. Wij weten raad met elk vochtprobleem. Dat is onze garantie.