Teambuilding bij Murprotec Tessenderlo


Teambuilding bij Murprotec Tessenderlo: Samen bouwen aan succes!

Het is altijd een feest wanneer het Murprotec team uit Tessenderlo samenkomt voor een teambuilding. De sfeer is altijd inspirerend en verkondigt luid en duidelijk de boodschap: "Samen bouwen we aan ons succes!"

Afgelopen week was het weer zover. Het team vierde hun harde werk en successen van het afgelopen jaar. Na een heerlijke lunch, namen ze deel aan een spannende lasershoot-competitie. Zulke momenten versterken de band tussen de teamleden en geven een boost aan de teamgeest.

Dus, waarom is teambuilding zo belangrijk bij Murprotec? Eenvoudig, omdat we geloven dat een hecht team de basis vormt van een succesvolle onderneming.

IMG_3548.JPGIMG_3556.JPGIMG_3532.JPGIMG_3530.JPGIMG_3514.JPGIMG_3506.JPGIMG_3491.JPGIMG_3468.JPGIMG_3583.JPGIMG_3561.JPGIMG_3579.JPG

Kom je ook ons team versterken? Of wil je meer weten over onze unieke aanpak van vochtbestrijding? Neem contact op voor meer informatie!

Deze teambuilding activiteiten zijn een reflectie van onze bedrijfscultuur. Bij Murprotec Tessenderlo, zijn we meer dan alleen collega's – we zijn een team, we zijn een familie.

Denk je na over de gezondheid van je woning? Murprotec biedt al meer dan 65 jaar effectieve oplossingen voor vochtproblemen. Dankzij onze expertise en toewijding, zijn we de nummer één vochtexpert in Europa. Neem vandaag nog contact met ons op en zeg nee tegen vocht in je woning!

Vraag je gratis expertise aan bij Murprotec

Vraag je gratis expertise aan bij Murprotec

Na een professionele expertise door Murprotec vochtexpert is een vochtvrij huis binnen handbereik.

ONTDEK MEER

Meest Recente Posts

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

In de kijker

Vraag advies aan Murprotec

Heb je een vochtprobleem of wens je een preventieve controle?

Vraag nu je gratis expertise aan. Maak je keuze uit:

Een diagnose van je vochtprobleem

Een preventieve huisanalyse

Murprotec heeft meer dan 65 jaar ervaring in vochtbestrijding. Wij weten raad met elk vochtprobleem. Dat is onze garantie.