Murprotec: 70 Jaar geschiedenis van innovatie in vochtbestrijding


Murprotec viert zijn 70-jarig jubileum als vochtbestrijdingsspecialist! Opgericht in 1954 in Engeland, is Murprotec uitgegroeid tot een toonaangevende kracht in de bouwsector, met een rijke geschiedenis van innovatie en klanttevredenheid.

Een pionier vanaf het begin

Aan de wieg van de Murprotec Groep stond de Royal Doulton Company, die een uniek systeem ontwikkelde voor het drogen van vochtige muren. Wie had gedacht dat porseleinen cylinders ooit zouden leiden tot een baanbrekende oplossing voor vochtproblemen? Diezelfde cylinders liggen aan de basis van onze hedendaagse expertise. Is het geen wonder hoe het kleinste idee kan leiden tot een wereld van verschil?

Innovatie als tweede natuur

In de loop der jaren heeft Murprotec zich voortdurend gericht op innovatie. Het heeft hydrofobe harsen ontwikkeld die dienen als bescherming tegen opstijgend vocht. Bovendien speelde de hydro epoxy, gelanceerd in 1995, een voortrekkersrol op het gebied van kelderdichting. In 2000 introduceerde Murprotec de CTA, een door het bedrijf zelf ontwikkeld luchtbehandelingssysteem..

Internationale groei

Murprotec's geschiedenis kenmerkt zich niet alleen door groei in eigen land, maar ook door ambitieuze uitbreidingen in Europa sinds de jaren zeventig, naar landen als Frankrijk, Spanje, België en meer. Hun succesvolle expansie toont de impact van vernieuwende ideeën die culturele en economische grenzen overstijgen, waarmee Murprotec een toonbeeld van innovatie en ondernemerschap in Europa werd.

Porseleinen cilinder om vocht in de muur tegen te gaan
Porseleinen cilinder om vocht in de muur tegen te gaan

Naar een vochtvrije toekomst

Het is 2024, en Murprotec is dé referentie voor permanente vochtbestrijding. Met verschillende systemen waaronder onze innovatieve CTA-luchtbehandelingssystemen en gepersonaliseerde aanpak garanderen we vochtvrije huizen en blije klanten. Heb je last van vochtproblemen? Laat het ons aanpakken en word deel van onze geschiedenis.

Murprotec's Toewijding

Bij Murprotec zijn we niet alleen bezig met het verleden; we kijken naar de toekomst. Onze continue inzet voor kwaliteit, klantenservice en innovatie houdt ons aan de top. Met 70 jaar geschiedenis als fundament, bouwen we elke dag verder aan droge, gezonde woningen.

Conclusie

Murprotec staat al 70 jaar sterk in de strijd tegen vocht. Onze geschiedenis is rijk aan verhalen van succes en innovatie. En weet je wat? We zijn nog lang niet klaar. Voor een gezond thuis, zonder vochtproblemen, ben je bij ons aan het juiste adres. Heb je onze hulp nodig? Schroom niet, pak de telefoon en word onderdeel van onze toekomst.

Meest Recente Posts

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

In de kijker

Vraag advies aan Murprotec

Heb je een vochtprobleem of wens je een preventieve controle?

Vraag nu je gratis expertise aan. Maak je keuze uit:

Een diagnose van je vochtprobleem

Een preventieve huisanalyse

Murprotec heeft meer dan 65 jaar ervaring in vochtbestrijding. Wij weten raad met elk vochtprobleem. Dat is onze garantie.