Effectieve teamontwikkeling bij Murprotec Tessenderlo

Effectieve teamontwikkeling bij Murprotec Tessenderlo

Gerichte workshop voor verbeterde samenwerking

Op donderdag organiseerde de afdeling van Murprotec in Tessenderlo een workshop gericht op het verbeteren van de samenwerking tussen de verschillende diensten. Deze sessie was een initiatief om de communicatie en samenwerking binnen de afdeling te versterken, wat essentieel is voor het leveren van kwalitatieve dienstverlening.

Uitwisseling van kennis en ervaringen

De aanpak van de workshop was direct en functioneel: medewerkers deelden hun ervaringen en bespraken de uitdagingen die zij in hun werk tegenkomen. Dit heeft bijgedragen aan een beter begrip van de verschillende aspecten van hun werkzaamheden en de besluitvormingsprocessen binnen de afdeling.

Het belang van begrip en perspectief

Door elkaars werk te begrijpen en te luisteren naar de redenen achter bepaalde beslissingen, zijn de medewerkers van Murprotec Tessenderlo in staat om hun diensten effectiever te coördineren. Het plaatsen van hun eigen werk binnen het grotere geheel van de afdeling helpt bij het identificeren van gebieden voor verbetering en innovatie.

IMG_9152.jpegIMG_9146.jpegIMG_9134.jpegIMG_9096.jpegIMG_9098.jpegIMG_9129.jpeg

Vooruitkijken

De workshop eindigde met een focus op voortdurende verbetering. Het samenbrengen van de verschillende diensten en het delen van kennis helpt de afdeling Tessenderlo om zichzelf voortdurend te ontwikkelen en de dienstverlening aan klanten te optimaliseren.

Deze interne bijeenkomst illustreert hoe afdelingsspecifieke bijeenkomsten binnen Murprotec bijdragen aan de professionele groei en optimalisatie van de prestaties. Het biedt een platform voor medewerkers om samen te werken aan gemeenschappelijke doelen en efficiëntere oplossingen te creëren voor de uitdagingen die zij in hun werk tegenkomen.

Meest Recente Posts

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

In de kijker

Vraag advies aan Murprotec

Heb je een vochtprobleem of wens je een preventieve controle?

Vraag nu je gratis expertise aan. Maak je keuze uit:

Een diagnose van je vochtprobleem

Een preventieve huisanalyse

Murprotec heeft meer dan 65 jaar ervaring in vochtbestrijding. Wij weten raad met elk vochtprobleem. Dat is onze garantie.