Terugblik op de Secretaressedag van Murprotec Benelux


Wanneer het Pros-team de dossiers laat liggen

Weet je wat? Bij Murprotec hebben we een geheim, en het gaat niet alleen om de funderingen van jullie huizen! Nee, nee, het gaat over onze ongelooflijke teamgeest. Neem bijvoorbeeld onze beroemde Secretaressedag van Murprotec Benelux van vorige week.Na onze hersenen stevig aan het werk gezet te hebben tijdens een trainingsessie, stortten we ons razendsnel op wat meer... hoe zal ik het zeggen... prikkelende activiteiten? Van boogschieten tot bijlwerpen en zelfs een uitstapje naar het onwerkelijke met wat virtuele activiteit.

Onze medewerkers zijn onze meest waardevolle troef

image00072.jpegimage00243.jpegimage00235.jpegimage00226.jpegimage00192.jpegimage00242.jpegimage00240.jpegimage00040.jpegimage00137.jpegimage00157.jpegimage00195.jpegimage00109.jpegimage00106.jpegimage00099.jpegimage00032.jpeg

Deze ervaring weerspiegelt de essentiële principes die Murprotec drijven. Ons doel omvat de overdracht van knowhow en professionele excellentie, evenals het versterken van teamgeest en het plezier van samenwerken. We zijn ervan overtuigd dat welzijn op het werk de basis is voor de ontplooiing van onze medewerkers en de hoge kwaliteit van onze diensten.Omdat we bij Murprotec overtuigd zijn: een team dat samen plezier maakt, blijft in de storm verenigd. En als je in de bouwsector werkt, geloof me, dat is essentieel!We plaatsen de groei van onze werknemers in het hart van onze strategie, met de nadruk op hun professionele en persoonlijke ontwikkeling. We zijn ervan overtuigd dat deze filosofie sterk bijdraagt aan ons succes.Wordt u aangetrokken tot deze visie op werk dat plezier en ontwikkeling combineert? Begeestert het idee van een balans tussen training en welzijn u? Neem contact met ons op voor meer informatie.

Meest Recente Posts

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

In de kijker

Vraag advies aan Murprotec

Heb je een vochtprobleem of wens je een preventieve controle?

Vraag nu je gratis expertise aan. Maak je keuze uit:

Een diagnose van je vochtprobleem

Een preventieve huisanalyse

Murprotec heeft meer dan 65 jaar ervaring in vochtbestrijding. Wij weten raad met elk vochtprobleem. Dat is onze garantie.