De Pro's van Murprotec op het liefdadigheidstoernooi van Bx Brussels


Op 15 juni waaide er een wind van solidariteit over het veld van BX Brussels. Murprotec beantwoordde de oproep om de voetbalschoenen aan te trekken en deel te nemen aan het liefdadigheidsvoetbaltoernooi, een evenement in het teken van delen en gemeenschappelijke inzet. Ondanks een balbeheersing die niet van Premier League-niveau was, speelden onze Pro's met een onverliesbare glimlach! En raad eens? Onze Pro's hebben de fair-play cup gewonnen!

IMG_7391.JPGIMG_7744.JPGIMG_7687.JPGIMG_7716.JPGIMG_7673.JPGIMG_7652.JPGIMG_7592.JPGIMG_7596.JPGIMG_7526.JPGIMG_7583.JPGIMG_7555.JPGIMG_7590.JPGIMG_7519.JPG

 Opgericht door Vincent Kompany, ging het in dit toernooi niet alleen om techniek, maar ook om vrijgevigheid. Hoewel de doelpunten niet zo talrijk waren als gehoopt, was de sfeer op en top. Tussen de lachbuien, aanmoedigingen, de prachtige doelpunten van onze keeper en enkele onvergetelijke valpartijen, heeft het team van Murprotec zijn inzet op het veld bewezen.

Meest Recente Posts

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

In de kijker

Vraag advies aan Murprotec

Heb je een vochtprobleem of wens je een preventieve controle?

Vraag nu je gratis expertise aan. Maak je keuze uit:

Een diagnose van je vochtprobleem

Een preventieve huisanalyse

Murprotec heeft meer dan 65 jaar ervaring in vochtbestrijding. Wij weten raad met elk vochtprobleem. Dat is onze garantie.