U19 Vrouwenbasketbalteam van Nivelles Triomfeert in de Brabant Cup


Het was een weekend vol spanning in de sportzaal van Braine-l'Alleud, waar het U19 vrouwenbasketbalteam van Nivelles een glansrijke overwinning behaalde door de Brabant Cup te winnen. Deze prestatie is de kers op de taart na het behalen van hun kampioenstitel van Brabant.

Teamspirit, precisie en een flinke dosis doorzettingsvermogen waren de ingrediënten die het recept voor succes compleet maakten voor deze jonge basketbaltalenten. Deze meiden hebben laten zien wat ze waard zijn!

Deze overwinning symboliseert meer dan alleen een blinkende trofee; het is het resultaat van constante inzet en een brandende passie voor de sport. Kun je je voorstellen hoe trots de gemeenschap van Nivelles moet zijn op deze jonge kampioenen?

Gefeliciteerd, kampioenen van Nivelles, jullie zijn een inspiratie voor ons allemaal!

IMG_5628.jpgIMG_6361.jpgIMG_5757.jpgIMG_6227.jpgIMG_5552.jpgIMG_6014.jpg

Net als deze kampioenen streeft ook Murprotec naar uitmuntendheid. Onze missie? Elk huis vrijwaren van vochtproblemen met dezelfde precisie en toewijding waarmee het U19 vrouwenbasketbalteam van Nivelles de Brabant Cup heeft gewonnen. Met meer dan 70 jaar ervaring bieden we maatwerk om elk vochtprobleem uit huis te dribbelen. Net als in basketbal gaat het bij Murprotec om teamwork, en samen zorgen we voor een gezonde thuisbasis.

Meest Recente Posts

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

In de kijker

Vraag advies aan Murprotec

Heb je een vochtprobleem of wens je een preventieve controle?

Vraag nu je gratis expertise aan. Maak je keuze uit:

Een diagnose van je vochtprobleem

Een preventieve huisanalyse

Murprotec heeft meer dan 65 jaar ervaring in vochtbestrijding. Wij weten raad met elk vochtprobleem. Dat is onze garantie.