Murprotec opnieuw genomineerd als Trends Gazelle 2024


Met trots willen we delen dat Murprotec dit jaar opnieuw is genomineerd als Trends Gazelle 2024, dit keer in de categorie 'Grote Bedrijven'.

De Trends Gazellen zijn jaarlijkse erkenningen, uitgereikt door het financieel-economisch tijdschrift Trends, aan de 250 snelst groeiende bedrijven per provincie. Deze bedrijven worden geëerd voor hun indrukwekkende groei in toegevoegde waarde, personeelsbestand en cashflow. Maar de Trends Gazellen zijn zoveel meer dan deze cijfers laten zien.

Als Gazellen zijn we trotse rolmodellen en krachtbronnen van innovatie, die de werkgelegenheid in onze regio stimuleren. We voeden positieve verandering en dragen bij aan de dynamische kracht van ons economische landschap.

We willen deze kans benutten om onze zakenpartners te bedanken voor hun onfeilbare samenwerking. Hun bijdrage aan ons succesverhaal is onmisbaar.

Echter, het zijn onze PRO's die we echt in het zonnetje willen zetten vandaag. Zij zijn de drijvende kracht achter deze prestatie. Hun toewijding, enthousiasme en passie zijn de ingrediënten die Murprotec naar deze belangrijke mijlpaal hebben gebracht.

Bij Murprotec zijn we trots op ons team van PRO's. Ze zijn de sterren van onze organisatie en hun harde werk is een inspiratie voor ons allemaal. Het zijn mensen als zij die ons helpen onze doelen te bereiken.

We zijn iedereen die ons op deze reis heeft gesteund enorm dankbaar. Jullie bijdragen zijn van onschatbare waarde. We kijken ernaar uit om samen nog meer successen te beleven en onze reis voort te zetten.

Bedankt voor jullie inzet en toewijding. Op naar nog meer succes!

Meest Recente Posts

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

In de kijker

Vraag advies aan Murprotec

Heb je een vochtprobleem of wens je een preventieve controle?

Vraag nu je gratis expertise aan. Maak je keuze uit:

Een diagnose van je vochtprobleem

Een preventieve huisanalyse

Murprotec heeft meer dan 65 jaar ervaring in vochtbestrijding. Wij weten raad met elk vochtprobleem. Dat is onze garantie.