Nieuwe shirts voor de damesploegen van Basketball club Nivelles Royal 🏀


"Alleen kunnen we zo weinig, samen kunnen we zoveel." - Helen Keller

Dat is precies de geest van het team bij Basketball club Nivelles Royal. Als een toonaangevend vochtbestrijdingsbedrijf, is Murprotec er trots op om ze te ondersteunen met nieuwe shirts. We geloven in de kracht van gemeenschapsbetrokkenheid en vinden het belangrijk om lokale teams als Basketball club Nivelles Royal te steunen.

Murprotec & Nieuwe shirts voor de damesploegen van Basketball club Nivelles Royal

Deze stijlvolle nieuwe shirts voor de damesploegen van Basketball club Nivelles Royal zijn niet alleen een teken van erkenning voor de sportieve prestaties van de dames, maar ook een weerspiegeling van onze betrokkenheid bij de lokale gemeenschap.

Samen vormen we een winnend team, op en naast het veld. Dat is het mooie aan sport en gemeenschap: ze brengen mensen samen in een omgeving van wederzijds respect en toewijding.

Een ding is zeker: onze toewijding aan vochtbestrijding en onze gemeenschap zal altijd sterk blijven, net als onze steun voor de damesploegen van Basketball club Nivelles Royal. Wil je meer weten over wat we doen of hoe je ons kunt steunen? Volg ons op onze sociale media kanalen, en blijf op de hoogte!

Meest Recente Posts

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

In de kijker

Vraag advies aan Murprotec

Heb je een vochtprobleem of wens je een preventieve controle?

Vraag nu je gratis expertise aan. Maak je keuze uit:

Een diagnose van je vochtprobleem

Een preventieve huisanalyse

Murprotec heeft meer dan 65 jaar ervaring in vochtbestrijding. Wij weten raad met elk vochtprobleem. Dat is onze garantie.