Openbedrijvendag 2023: Vochtvrije oplossingen bij Murprotec


Openbedrijvendag 2023: Vochtvrije oplossingen bij Murprotec

Gisteren, op zondag 1 oktober 2023, opende Murprotec Tessenderlo en Murprotec Gentbrugge hun deuren voor de jaarlijkse Openbedrijvendag. Het was een fantastische gelegenheid voor particulieren die te maken hebben met vochtproblemen in hun woning of bedrijfspand om inzicht te krijgen in de permanente oplossingen die we aanbieden.

Bezoekers konden terecht voor persoonlijk advies en antwoorden op al hun vragen over vochtbestrijding. We hebben een sterke reputatie opgebouwd voor eerlijkheid en uitstekende klantenservice, en we waren blij dat we dit tijdens de Openbedrijvendag 2023 konden delen.

Murprotec helpt al meer dan 65 jaar gezinnen om effectieve oplossingen voor vochtproblemen te vinden. We zijn marktleiders in Europa op het gebied van vochtbestrijding, met meer dan 65 jaar ervaring in het aanbieden van een waterdichte oplossing voor elk vochtprobleem.

IMG_2525_1.JPGIMG_2506_1.JPGIMG_2413.JPGIMG_2594_1.JPGIMG_2462.JPGIMG_2480.JPG

Heb je de Openbedrijvendag 2023 gemist? Geen probleem! Neem contact met ons op voor meer informatie over onze diensten en producten. Onze vochtexperts bezoeken graag jouw locatie en bieden oplossingen aan op maat. Neem vandaag nog contact met ons op!

Vraag je gratis expertise aan bij Murprotec

Vraag je gratis expertise aan bij Murprotec

Na een professionele expertise door Murprotec vochtexpert is een vochtvrij huis binnen handbereik.

ONTDEK MEER

Meest Recente Posts

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

In de kijker

Vraag advies aan Murprotec

Heb je een vochtprobleem of wens je een preventieve controle?

Vraag nu je gratis expertise aan. Maak je keuze uit:

Een diagnose van je vochtprobleem

Een preventieve huisanalyse

Murprotec heeft meer dan 65 jaar ervaring in vochtbestrijding. Wij weten raad met elk vochtprobleem. Dat is onze garantie.