Sick Building syndrome: laat je kantoor je niet ziek maken!


Wist u dat de omgeving waarin we werken een grote invloed kan hebben op onze gezondheid en ons welzijn? Als je ooit symptomen hebt ervaren als hoofdpijn, duizeligheid of vermoeidheid tijdens het werk, heb je misschien te maken met het Sick Building Syndrome. Hier zijn een paar tips om het Sick Building Syndrome te bestrijden: 

1. Verbeter de ventilatie: een goede luchtstroom en frisse luchtcirculatie kunnen de ophoping van luchtverontreinigende stoffen verminderen en de luchtkwaliteit binnenshuis verbeteren. Open die ramen of overweeg het gebruik van een luchtbehandelingssysteem! 

2. Elimineer bronnen van verontreinigende stoffen: identificeer en elimineer mogelijke bronnen van chemische irriterende stoffen, zoals schoonmaakproducten, verf en meubilair dat schadelijke stoffen kan afgeven. 

3. Bevorder groene ruimtes: zorg voor planten binnenshuis of creëer speciale ruimtes waar werknemers kunnen ontspannen en zich kunnen opladen. Groen voegt niet alleen esthetische waarde toe, maar helpt ook de lucht te zuiveren! 

Laten we elkaar inspireren om gezondere werkomgevingen te creëren. Samen kunnen we het verschil maken. 

Meest Recente Posts

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

In de kijker

Vraag advies aan Murprotec

Heb je een vochtprobleem of wens je een preventieve controle?

Vraag nu je gratis expertise aan. Maak je keuze uit:

Een diagnose van je vochtprobleem

Een preventieve huisanalyse

Murprotec heeft meer dan 65 jaar ervaring in vochtbestrijding. Wij weten raad met elk vochtprobleem. Dat is onze garantie.